В епизода на Дяволското гърло“ тази вечер от 22.00 ч. по

...
В епизода на Дяволското гърло“ тази вечер от 22.00 ч. по
Коментари Харесай

Нов заподозрян е в центъра на събитията в криминалната драма „Дяволското гърло”

В епизода на „ Дяволското гърло “ тази вечер от 22.00 ч . по NOVA аутопсията на планове мъртвец ще покаже, че той е на повече от месец, което значи, че това може да е първата жертва на килъра . Мия ще заподозре, че серията от закононарушения и методът, по който са осъществени, води до претекста „ наказване ". Отнемането на органи от жертвите може да е обред, който няма да завърши, до момента в който не свърши " описа " на килъра. Разследващите се пробват да изградят профила на причинителя, само че дали са на прав път или се отдалечават от ден на ден от истината?
 Дяволското гърло NOVA
Асен ще изтръгне със мощ ужасно признание от пчеларя. Какво ще му костват обаче методите „ отвън закона " и дали няма да нарушат хода на следствието? Пчеларят ли е килърът или зад закононарушенията в региона на Смолян се крие нещо доста по-голямо?

Междувременно дъщерята на Мия - Диана прекарва нощта в гората с Лазар в опит да върне амулета от татко си. Без да подозира, тя ще попадне на улика, която може да преобърне следствието, само че дали самата тя не е в голяма заплаха - следва да забележим в новия епизод на „ Дяволското гърло " този четвъртък в 22.00ч. по NOVA .

Актуални новини ще откриете на на NOVA и на формалната страница на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР